slide1
Adauga sarbatorilor
un strop de savoare orientala
banner1-bg
Green koala
iti face dimineata mai dulce

De ce sa petreci mai mult timp cu tine insuti

Deconectare Cafea Vietnameza

Se spune că timpul este resursa cea mai prețioasă pe care o poate avea un om pe Pământ. Și că, atunci când este prețuit și petrecut cu folos, timpul nu este pierdut, ci câștigat. Cu toate astea, încercam mereu să evităm solitudinea, ne înconjurăm de prietenii din lumea virtuală și ne petrecem timpul încercând să fugim de noi înșine și de gândurile noastre.

Totuși, timpul pe care-l petreci cu tine însuți, departe de zgomotul lumii, este cel mai important. Te ajută să-ți limpezești gândurile, să fii mai concentrat, să descoperi ce este important pentru tine, dar mai ales să înțelegi idei profunde și să îți îmbunătățești relațiile pe care le ai cu ceilalți. Timpul pe care-l petreci cu tine însuți te ajută să înțelegi ce te face fericit.

Toate aceste beneficii sunt demonstrate de studii științifice, care subliniază nevoia minții umane de a se deconecta de la sursele continue de informații pentru a putea funcționa sănătos. Și pentru a putea descoperi care sunt acele lucruri simple care declanșează fericirea, liniștea și împlinirea personală.

Tu cum te deconectezi?

Comentarii

comments

Tags: , , ,

Creativ Cafe

Creativ Cafe este singurul distribuitor de cafea vietnameza din Romania. Produsele din gama Trung Nguyên pot fi comandate direct din magazinul online.