slide1
Adauga sarbatorilor
un strop de savoare orientala
banner1-bg
Green koala
iti face dimineata mai dulce

G7 Cappuccino Hazelnut

Trung Nguyen G7 Cappuccino Hazelnut  • 1
  • 2
  • 3
  • G7 Cappuccino Hazelnut
  • 5
  • 6

Detalii produs

Cafea solubila G7 Cappuccino Instant
Aroma de alune
Continut mic de zahar
Un gust bogat, indulgent, cu o spuma de lapte delicioasa
Contine lapte


Pret 6 portii: 14,40 RON
Pret 12 portii: 28,80 RON

G7 Cappuccino Hazelnut

Prepararea cafelei G7 Instant Cappuccino este foarte simpla: adaugati aproximativ 150 ml de apa fierbinte peste amestecul unui plic de cafea solubila si amestecati incet, pentru a dizolva continutul plicului. Comparativ cu marea majoritate a cafelelor cappuccino instant de pe piata, Trung Nguyên G7 Instant Cappuccino contine o cantitate mica de zahar, cu 30% mai putine grasimi, cu 50% mai putin sodiu si cu 60% mai putine calorii. Spuma care reiese in urma amestecului este aproape identica cu spuma de cappuccino din cafenelele extravagante, delicioasa si catifelata.

Cu G7 Instant Cappuccino va puteti bucura de experienta unei cafenele, oriunde ati fi. Cafeaua solubila este o optiune ideala atat din punct de vedere al timpului economisit cat si din punct de vedere financiar. In functie de preferinte, puteti adauga indulcitor sau lapte condensat indulcit. Este recomandata adaugarea indulcitorului inainte de a adauga apa fierbinte.

Daca ati incercat alte specialitati de cafea ca desert, Trung Nguyên G7 Instant Cappuccino va va surprinde peste asteptari. Cafeaua gourmet de la baza amestecului G7, cafeaua solubila de top mondial din punct de vedere al gustului si al calitatii, ofera bauturii un gust superior chiar de la inceput. Reteta este foarte simpla si delicioasa, un desert excelent, o bautura pentru orice moment al zilei. Un singur plic este suficient pentru o ceasca de cafea de 75 ml. Pentru cantitatea unei cani, este recomandat sa adaugati 2 plicuri.

Comentarii