slide1
Adauga sarbatorilor
un strop de savoare orientala
banner1-bg
Green koala
iti face dimineata mai dulce

Trung Nguyên Creative 5: Culi Arabica

Trung Nguyên Creative 5Detalii produs

Amestec de boabe peaberry Arabica din Vietnam si Laos
Cantitate: 250g
Nivel moderat de cofeina
Gust puternic, distinct, de boabe peaberry cu tonuri calde, deosebite, de durata
Este recomandata servirea cafelei impreuna cu crema de lapte
Perfecta calda si rece (Café Sua Da) in filtrul Phin

Pret: 43,00 RON

Culi Arabica

Culi Arabica este un amestec de cafea din surse multiple, de clasa mondiala. Trung Nguyên Creative 5 este un amestec preferat de brutariile si cafenelele din Statele Unite ale Americii, alaturi de alte 7 tipuri de cafea de talie mondiala din tari exotice ca Jamaica, Etiopia, Kenya sau Sumatra. Trung Nguyên Creative 5 si aroma boabelor de Culi a convins patronii acestor tipuri de cafenele sa includa cafeaua vietnameza in meniul lor.

Trung Nguyên Creative 5 Culi Arabica intrece asteptarile de la o cafea Robusta gourmet sau Excelsa datorita aromei si a tonurilor joase complexe, care iti surprind simturile. Creative 5 este o cafea Arabica parfumata, originara, fara adaos de cicoare sau orz. Un deliciu in timpul iernii, Culi Arabica are o intensitate reconfortanta, o gama larga de arome si un gust care va indeamna sa comandati o a doua ceasca de cafea. In timpul verii, Nguyên Creative 5 poate fi servita cu gheata.

Creative 5 este o cafea Arabica complexa: ea poate fi infuzata mai putin intens, pentru a obtine o cafea echilibrata, perfecta pentru micul dejun sau poate fi intensa, puternica datorita boabelor de Culi, fara sa fie amara. Pentru o cafea mai putin intensa, o lingura rasa de cafea macinata per ceasca este o cantitate suficienta. Pentru o cafea intensa, ca un espresso, puteti adauga mai multe linguri de cafea pe care sa le presati bine. Acest tip de cafea este foarte versatil, multi fani Trung Nguyên declara Creative 5 amestecul lor preferat de cafea.

Pentru a nu pierde din aroma autentica a boabelor, temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 90°C. Amestecul Creative 5 macinat poate fi folosit in cafetiera, cu rezultate delicioase care vor depasi marea majoritate a cafelelor folosite in birouri.

Pentru consumul casnic, amestecul Creative 5 este perfect pentru infuzarea in cafetiere cu filtru conic, presa franceza, infuzare la rece sau in filtrul Phin.

Comentarii