slide1
Adauga sarbatorilor
un strop de savoare orientala
banner1-bg
Green koala
iti face dimineata mai dulce

Trung Nguyên Creative 8

legendee-sang-tao



Detalii produs

Amestec de boabe Arabica, Excelsa si highland peaberry Robusta
Cantitate: 250g
Produs enzimat natural, prin simularea procesului Kopi Luwak de tratare a boabelor de cafea

Pret: 99,00 RON

Creative 8

Este o cafea creata in stilul clasic Legendee, cu o noua abordare a gustului si a echilibrului cafelei. Principala caracteristica a acestui nou tip de cafea este o dulceata naturala incredibila, astfel incat unii consumatori care obisnuiesc sa isi bea cafeaua mai dulce, nu adauga zahar acestui amestec de cafea. Aciditatea si aroma Creative 8 se apropie de boabele Arabica de inalta calitate, prajite in mod traditional.

Familia Legendee este una din cele mai renumite marci de cafea din lume, cunoscuta in Vietnam drept civet cafe. Renumita la nivel mondial, cafeaua Legendee este produsul unui proces de tratare a boabelor cu enzime naturale unice, in urma caruia acestea elibereaza arome proprii care se pierd in procesarea normala. Produsul Legendee este recunoscut la nivel mondial pentru faptul ca este cea mai reusita incercare de a produce o cafea cu echilibrul si aroma faimoasei cafele Kopi Luwak (civet cafe). Trung Nguyên a reusit cu succes sa creeze un echilibru perfect intre boabele de Arabica si de Excelsa.

Trung Nguyên Creative 8 este cunoscut sub numele de Sang Tao 8, dar produsul este acelasi. Amestecul de cafea Trung Nguyên Creative 8 multumeste cele mai sofisticate gusturi si este un cadou excelent.

De cele mai multe ori, turistii care viziteaza Vietnam au o experienta completa doar dupa ce au servit o cafea preparata in mod autentic in una din cafenelele Trung Nguyên. Marea majoritate a cafenelelor Trung Nguyên din Vietnam servesc Creative 8 pe loc si nu distribuie cafeaua pentru a fi consumata acasa. Trung Nguyên Creative 8 este un cadou de top in Asia. Acest produs nu este cafea zibeta. Niciun animal nu a fost folosit sau abuzat in procesul fabricarii acestei cafele.

Comentarii