slide1
Adauga sarbatorilor
un strop de savoare orientala
banner1-bg
Green koala
iti face dimineata mai dulce

Trung Nguyên Premium Blend

premium-blend-425g-detailDetalii produs

Amestec de boabe Arabica, Robusta, Excelsa si Catimor
Cantitate: 425g
Stil unic de preparare, aroma si gust catifelat
Nivel relativ ridicat de cofeina, aciditate scazuta


Pret: 73,00 RON

Premium Blend

Trung Nguyên Premium Blend in conserva este un amestec de cafea traditional vietnamez, ideal pentru prepararea casnica. Trung Nguyên foloseste boabele soiurilor Arabica, Robusta, Excelsa si Catimor si adauga arome naturale acestui amestec. Premium Blend este singura cafea din gama Trung Nguyên Creative care are ingrediente aditionale in compozitie, in afara cantitatii mici de ulei de unt folosita in mod traditional in procesul de prajire. Trung Nguyên Premium Blend este o cafea foarte bine echilibrata, poate fi servita calda sau rece. Aromele adaugate (printre care si cacao) se simt foarte subtil.

Premium Blend a fost mereu o specialitate de marca din gama Trung Nguyên. Inca de la inceput, amestecul Premium Blend a fost factorul principal care a adus faima companiei. Ideala pentru a fi preparata in presa franceza sau in filtrul Phin, Trung Nguyên Premium Blend este o cafea delicioasa, macinata mediu-grosier. Nivelul de cofeina este relativ inalt, un grad de aciditate placut si un gust persistent. Multi consumatori sustin ca Trung Nguyên Premium Blend este amestecul de cafea preferat, un favorit al cultului bautorilor de cafea.

NOTA ALERGICA: Trung Nguyên Premium Blend contine o cantitate mica de cacao. Daca sunteti alergici la ciocolata sau la ingrediente pe baza de cacao, va recomandam sa alegeti alte produse din gama Trung Nguyên.