slide1
Adauga sarbatorilor
un strop de savoare orientala
banner1-bg
Green koala
iti face dimineata mai dulce

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

Termenii “noi”, “a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre” si “Creativ Café” ce apar pe parcusul acestui site se refera la Creativ Café S.R.L. si la oricare dintre companiile afiliate acesteia, dupa cum o cere contextual, ori la Creativ Café Romania. “Voi/Dumneavoastra” se refera la orice persoana care acceseaza si/sau foloseste acest website.

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website. Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei.
Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Creativ Café si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Creativ Café este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Creativ Café nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Creativ Café nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Creativ Café sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

® Marca inregistrata Creativ Café. Toate drepturile rezervate.
Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv “Marci”) ce apar pe acest website apartin Creativ Café S.R.L. Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca Creativ Café isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

Link-uri catre alte website-uri

Link-urile de pe website-ul Creativ Café va pot trimite in afara retelei si sistemelor Creativ Café, iar Creativ Café nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna credinta si Creativ Café nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre Creativ Café. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

Garantii si avertizari

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

Garantii

Acest website va este oferit “asa cum este” si “asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, Creativ Café nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la Creativ Café prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. In consecinta, Creativ Café, nu face nici un fel de declaratii si nu isi asuma nici un fel de garantii cu privire la cele de mai sus.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu va sunt aplicabile. Va rugam sa verificati legislatia din tara dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificareprealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala

Creativ Café si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.
Creativ Café si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Creativ Café nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Creativ Café sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Creativ Café, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

  • Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
  • Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Creativ Café, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Creativ Café;
  • Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Creativ Café sau proprietatilor altor persoane;
  • Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Creativ Café sau ale tertilor.

Jurisdictie si lege aplicabila

Produsele Creativ Café, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Creativ Café nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Vă rugăm să contactați distribuitorul nostru local pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea produselor în țara dumneavoastră. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.
Dumneavoastra si Creativ Café sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

Termeni si conditii concurs

Câştigă un pachet de Trung Nguyên Creative 3, împreună cu un filtru Phin şi o cutie de lapte condensat!
Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea “Tu cum te deconectezi?” printr-un comentariu la articolul http://cafeavietnameza.ro/de-ce-sa-petreci-mai-mult-timp-cu-tine-insuti/!

Art. 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

(1) Organizatorul campaniei “Tu cum te deconectezi?” este SC Creativ Café SRL cu sediul in Sat.Muntele Rece, Comuna Maguri-Racatau, nr.404A, jud.Cluj, adresă de corespondenţă str.B-dul 21 Decembrie 1989, nr.5, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/2487/2014, având Cod Unic de înregistrare RO 33508456.

Art. 2. DREPTUL DE PARTICIPARE

(1) La campania “Tu cum te deconectezi?” poate participa orice persoană fizică majoră, rezidentă în România, care posedă: o adresă validă de e-mail cu care se înregistrează pe www.facebook.com, care rămâne activă până la finalul concursului cu un cont curent şi activ şi care va comenta la imaginea de concurs un răspuns relevant la întrebarea “Tu cum te deconectezi?”.

(2) Pentru a participa la concurs, utilizatorul trebuie să comenteze la imaginea de concurs un răspuns relevant la întrebarea “Tu cum te deconectezi?”. Câştigătorul va fi desemnat aleator folosind serviciul http://www.random.org/.

(4) Nu pot participa la campanie şi nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA), precum şi persoanele fizice cu vârsta sub 18 ani sau cele care nu dovedesc că au domiciliul stabil în România.

(5) Participanţii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate pe platforma concurs. Orice fraudă sau tentativă de a înşela sistemul concursului va fi penalizată, iar câştigătorul va pierde orice drept asupra premiului în cazul furnizării unor informaţii personale false sau în cazul furnizării unor informaţii personale incomplete la finalul campaniei.

(6) Câştigătorul campaniei va fi desemnat aleator folosind serviciul http://www.random.org/.

(7) Participarea la acest concurs nu obligă utilizatorii la achiziţionarea vreunui produs.

Art. 3. PERIOADĂ DESFĂŞURARE

(1) Campania “Tu cum te deconectezi?” se desfăşoară din 22 Aprilie-6 Mai 2015.

(2) Câştigătorul va fi anunţat în ziua imediat următoare, 7 Mai 2015.

Art. 4. NOTIFICĂRI CÂŞTIGĂTOR

(1) Numele câştigătorului se va face cunoscut pe www.facebook.com, pe peretele Facebook al organizatorului. Câştigătorul va fi informat printr-un mesaj privat de către Organizator.

(2) Prin acceptarea premiului oferit de către Organizator câştigătorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia să poată fi făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către Organizator în materiale tipărite, audio sau video fără ca acesta (câştigătorul) să emită pretenţii financiare împotriva organizatorului pentru realizarea acestor operaţiuni.

Art. 5. CLAUZE PREMIU

(1) Câştigătorul nu poate cere schimbarea valorii premiului în bani sau în alte bunuri. Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a câştigătorului, cu excepţia impozitului ce trebuie reţinut la sursă conform prevederilor legale în vigoare, dacă acesta va fi datorat.

(2) Organizatorul nu garantează calitatea, funcţionalitatea şi alte aspecte legate de bună funcţionare a premiului. Pentru reclamaţii, câştigătorul se va adresa producătorului produsului, furnizorului sau importatorului. Organizatorul nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune aduse câştigătorului sau unor terţe persoane, ca urmare sau în legătură cu utilizarea premiului.

Art. 6. CLAUZE FINALE

(1) Participarea la această campanie implică cunoaşterea şi acceptarea tuturor regulilor menţionate anterior, cât şi eventuale decizii privind desfăşurarea campaniei luate de către Organizator care nu sunt menţionate în acest Regulament.

(2) În cazul unor circumstanţe neprevăzute, Organizatorul are dreptul să amâne, suspende sau modifice, total sau parţial campania, acest aspect fiind comunicat de către Organizator în timp util.

(3) Termenii şi condiţiile de promovare vor fi guvernate de legile din România. Pentru orice problemă de natură juridică care ar putea apărea în decursul campaniei, participanţii şi Organizatorul vor fi supuşi jurisdicţiei de instanţele de drept comun din România.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.
Copyright © 2015 Creativ Café S.R.L.