vietnam

de aici gustul apoi ideea

vIZITAND VIETNAMUL

Inca de cand eram in prima vizita in Vietnam am fost fremecati de gustul absolut incantator si de aromele extrem de imbietoare,desavarsite ale acestei cafele.In momentul dinaintea plecarii am umplut bagajele cu cateva kilograme pe care le-am adus la ni in tara.Siguranta a fost de scurta durata.In nici 3 luni de zile nu mai aveam un gram de cafea.Cumplit!!

A urmat a doua excursie in Asia care includea si Vietnamul…istoria s-a repetat.Din nou bagaje pline de cafea.Atunci am luat hotararea….SI AM ADUS-O in Romania.

Am reusit sa fim reprezentantii celui mai exclusivist brand de cafe vietnamez din lume. TRUNG GUYEN

cafenele vietnam

Majoritate cafenelelor erau simple.Insa modul de servire al cafelei a fost cel care ne-a impresionat.Servirea se facea pe strada in locatii rustice pline de farmec oriental.Primeai un pahar transparent in care era deja adaugat laptele condensat,filtrul phin cu doza de cafea,si un ibric cu apa fierbinte.

DECIZIA

Importul acestui gen de cafea nu a reprezentat un interes de afaceri pentru noi.A fost mai mult un impuls de a incerca sa pastram o legatura cu farmecul acelor meleaguri ,cu sentimentele traite acolo, cu visele lasate acolo ,care sa faca nostalgia mai usoara si nu in ultimul rand de a avea in permanenta aceasta licoare.

Visul nostru

Deoarece stim ca acesta cafea este complet altceva,deoarece cunoastem oameni reveniti din excursiile din Vietnam care ne cauta cu ardoare cafeaua poate la fel pentru a-si amagi nostalgia,deoarece credem ca cel putin o data in viata meriti sa incerci acest ceva nou…..speram sa o faci si sa gusti acest produs pe care nu numai noi il consideram AMAZING

Putem recomanda o anumita cafe in sine,dar variabilitate gusturilor,senzatiile individuale ale aromelor sunt atat de diferite incat aceasta recomandare ar deveni absolut subiectiva la fel ca si in cazul parfumurilor.

Totul devine o experienta personala.La fel cum stroboscopul si bit-ul intr-o discoteca iti creeaza cheful de dans la fel si CAFEAUA VIETNAMEZA iti va declansa interesul pentru experiente papilare gustative noi….si chiar avem

Open chat
1
Salut! Sunt Creativ te pot ajuta?